یک مقام ایرانی: توقف دائمی غنی‌سازی کاملاً رد شده است عمان: مذاکره کنندگان از ایده‌ها استقبال کردند وزارت خارجه چین: از ایران در حفظ حقوق مشروع خود حمایت می‌کنیم ادعای معاون ترامپ: دلایلی داریم که ایران به دنبال سلاح هسته‌ای است روبیو: مذاکرات پنج‌شنبه بر مسأله‌ای هسته‌ای متمرکز خواهد بود عراقچی و البوسعیدی در ژنو دیدار کردند سفیر جدید ایران در لبنان به زودی عازم بیروت می‌شود / سوابق محمدرضا رئوف شیبانی آکسیوس: واشنگتن خواهان توافق هسته‌ای دائمی با ایران است درگیری گارد ساحلی کوبا با یک قایق آمریکایی با ۴ کشته پایان یافت هلند پرواز‌های خود به سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد البرادعی: جنگ با ایران هزینه‌های وحشتناکی خواهد داشت وزرای خارجه ایران و عمان امشب در ژنو رایزنی می‌کنند آکسیوس: ترامپ با زلنسکی تلفنی گفت‌و‌گو کرد عراقچی: معتقدم فردا در ژنو امکانی برای رسیدن به توافق وجود دارد / ما عمداً برد موشک‌های خود را به ۲۰۰۰ کیلومتر محدود کرده‌ایم؛ این فقط برای دفاع از خودمان است هواپیمای نظامی آمریکا دچار حادثه شد/ زخمی شدن ۵ سرنشین آن

کاخ سفید:حمله ایران به مقامات نظامی آمریکا عواقب جدی دارد

به دنبال اعمال تحریم‌های جدید از سوی ایران علیه آمریکا، کاخ سفید مدعی شد که هرگونه حمله به مقام‌های آمریکایی با عواقب تندی همراه خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۵ - ۱۹ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 09
کد خبر: ۱۱۷۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر کاخ سفید در واکنش به تحریم‌های جدید از سوی ایران علیه افراد مرتبط با ترور سردار سپهبد «شهید قاسم سلیمانی»، مدعی شد که هرگونه حمله به مقام‌های آمریکایی با عواقب تندی همراه خواهد بود.

کاخ سفید امروز (یک‌شنبه) در بیانیه‌ای مدعی شد: «هرگونه حمله از سوی ایران به افراد آمریکایی، و به طور خاص به ۵۲ فرد تحریم شده از سوی ایران، با نتایج بسیار بدی همراه خواهد بود.»

به تازگی وزارت امورخارجه ایران ۵۲ مقام آمریکاییِ مرتبط با ترور شهید قاسم سلیمانی را تحریم کرده است.

در بیانیه منتشر شده از سوی وزارت امور خارجه ایران درباره این تحریم‌ها آمده است: «اشخاص مورد اشاره، به دلیل تصمیم‌گیری، برنامه‌ریزی، سازماندهی، تأمین مالی، پشتیبانی، راهبری یا اجرای اقدام تروریستی فوق مشارکت داشته و یا از طریق حمایت از این جنایت دَدمنشانه، تروریسم را که تهدیدی علیه صلح و امنیت بین‌المللی است، ترویج نموده‌اند.»

«دونالد ترامپ (رئیس‌جمهور سابق)، مایک پمپئو (وزیر امور خارجه سابق)، جان بولتن (مشاور امنیت ملی سابق)، مارک اسپر (وزیر دفاع سابق)، جینا هاسپل (رئیس سابق سازمان سیا)، کریستوفر میلر (سرپرست سابق وزارت دفاع) و استیون منوچین (وزیر سابق خزانه‌داری) و نیز متیو تالر (سفیر آمریکا در بغداد)، استیو فاگین (معاون پیشین سفارت آمریکا در بغداد) و راب والر (سرکنسول سابق آمریکا در اربیل عراق)» از جمله افراد نام برده شده در لیست جدید وزارت امور خارجه ایران هستند.

 سردار شهید قاسم سلیمانی به همراه ابومهدی المهندس و دیگر همراهانشان در سحرگاه ۱۳ دی ۱۳۹۸ به دستور «دونالد ترامپ» رئیس‌‌جمهور وقت آمریکا در عراق ترور شدند.

این جنایت غیرانسانی و ترور تاکنون از سوی مقامات اغلب کشور‌های جهان مورد انتقاد قرار گرفته است. به طور مثال، «میک والاس» نماینده پارلمان اروپا در پیامی در صفحه توییتر خود نوشت: «به قتل رساندن (سپهبد شهید) سلیمانی، دو سال پیش در چنین روزی، جنایتی وحشیانه از سوی دولت آمریکا بود که بار دیگر اهانت محض آن‌ها به قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل را نشان داد.»

«کلر دالی» نماینده پارلمان ایرلند، نیز روز گذشته در حساب کاربری توییتر خود نوشت: «ما هرگز مبارزات قهرمانانه سلیمانی و المهندس علیه تروریسم و داعش را فراموش نخواهیم کرد و میراث آن‌ها جاودانه خواهد ماند.»

«بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه، به مناسبت دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی، اظهار داشت که شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس ستون‌های اصلی مبارزه با دشمنان بودند.

برخی دیگر از سیاستمداران نیز ترور شهید سلیمانی را مهمترین اتفاق در صد سال گذشته در خاورمیانه می‌دانند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار